Replets de confiança
Replets de confiança
||||

Sergio Lozano analitza l’extraordinari moment del Villarreal B abans de rebre a l’Andorra

El Villarreal B suma cinc victòries i un empat en les últimes sis jornades de lliga. Una ratxa espectacular. “El treball de tota la temporada és el que no està portant a estar tantes jornades sense perdre. Ara, hem de continuar treballant per a estar a dalt en la classificació. Cal anar partit a partit. Si seguim amb aquest ritme podem aconseguir una cosa bonica”, comenta el migcampista Sergio Lozano.

El migcampista del filial groc va destacar l’enorme partit realitzat pel Villarreal B davant el Barcelona B (2-3): “Va ser un gran partit de tot l’equip. Van ser els millors minuts de tota la temporada. Després del seu empat vam saber reposar-nos i portar-nos els tres punts. Cap equip havia guanyat en el Johan Cruyff. Aquests tres punts ens donen molta confiança per al futur”.

Quant al pròxim partit davant l’Andorra (diumenge, 12.00 hores), Sergio Lozano adverteix de la dificultat del xoc: “Serà un partit molt complicat, però si seguim en la mateixa línia podem sumar els tres punts”.

Per a escoltar la roda de premsa completa de Sergio Lozano tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.