Repassa l’actualitat amb els programes oficials
Repassa l’actualitat amb els programes oficials

LALIGA

Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio t’acosten les notícies relacionades amb el Submarí

Els programes oficials del club, Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio, acosten hui l’actualitat del Submarí als seus aficionats. El contingut principal serà el partit contra el Sevilla FC a l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán (4-2). Els seguidors podran gaudir de les millors imatges, d’entrevistes exclusives als protagonistes i l’habitual seguiment a l’afició groga, que va viure el partit amb intensitat.

A més, els programes també comptaran tots els detalls de la prèvia del partit de dijous davant el Bayer 04 Leverkusen (19.00 hores) corresponent a la tornada de vuitens de final de la UEFA Europa League. La #CanteraGrogueta també tindrà un lloc reservat. Tots aquests continguts i moltes sorpreses més, en els programes oficials del club.

Villarreal CF TV, a la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà hui a les 21.00 hores en Teve 4, a les 22.00 hores a Plana2 i a Televisión de Castellón Mediterráneo (TVCS) a les 23.55 hores. Ja aquest dimarts, el programa s’emetrà al Canal 56 a les 21.00 hores. Per descomptat també estarà disponible a la web oficial del Villarreal durant la setmana.

Villarreal CF Ràdio, a Ràdio Vox UJI (107.8 FM)

Els aficionats del club podran escoltar el programa oficial del Villarreal CF a Ràdio Vox UJI (107.8 FM), la ràdio de la Universitat Jaume I de Castelló. El programa s’emet els dilluns de 15.30 a 16.00 hores i els divendres de 14.00 a 15.00 hores.

horarios1

Compartir.