Repassa l’actualitat amb els programes del club
Repassa l’actualitat amb els programes del club

LALIGA

Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio t’acosten tots els detalls sobre el Submarí

Una oportunitat perfecta. Els programes oficials del club, Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio, repassaran hui tots els detalls de l’actualitat groga. El principal contingut dels programes serà la derrota collida pel primer equip davant el Barcelona en el Camp Nou. Els seguidors podran escoltar també les opinions dels protagonistes amb entrevistes exclusives i veure un reportatge de seguiment als seguidors que van viure amb intensitat el partit.

La #CanteraGrogueta també tindrà el seu espai reservat, ja que el Villarreal C va guanyar 1-0 al Recanvis Colón en un trepidant partit disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. L’equip de Carlos Pérez Salvachúa segueix amb la seua bona ratxa de resultats i s’aferma en la zona mitjana de la classificació en el Grup VI de Tercera Divisió.

Villarreal CF TV, en la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà hui a les 21.00 hores en Teve 4, a les 22.00 hores a Plana2 i en Televisión de Castellón Mediterráneo (TVCS) a les 23.55 hores. Ja aquest dimarts, el programa s’emetrà en el Canal 56 a les 21.00 hores. Per descomptat també estarà disponible en la web oficial del Villarreal durant la setmana.

Villarreal CF Ràdio, en Ràdio Vox UJI (107.8 FM)

Els seguidors del club podran escoltar el programa oficial del Villarreal CF en Ràdio Vox UJI (107.8 FM), la ràdio de la Universitat Jaume I de Castelló. El programa s’emet els dilluns de 15.30 a 16.00 hores i els divendres de 14.00 a 15.00 hores.

horarios1

Compartir.