skip to content
Reina: “Gaudiré de cada moment”
Reina: “Gaudiré de cada moment”

El porter ha reconegut sentir-se “privilegiat” per continuar al Villarreal, on se sent plenament arrelat

Pepe Reina ha renovat la seua vinculació amb el Villarreal CF una temporada més, fins a juny del pròxim any 2024. El porter madrileny ha visitat les instal·lacions de Pamesa Cerámica, patrocinador principal del club, per a rubricar la seua ampliació de contracte.

“Estic il·lusionat per renovar i jugar un any més al Villarreal. Vaig arribar l’any passat per a jugar ací la meua última temporada. Les sensacions han sigut molt bones i tinc la sort que he signat un més. És un gran regal poder continuar jugant i fer-ho en aquest meravellós club, al qual tan arrelat em sent”, ha destacat l’experimentat porter groguet després de la renovació fins a juny de 2024.

Per a Pepe Reina, l’edat és només un número. “No em pose data de caducitat. Tant de bo ens vegem en la mateixa situació l’any que ve i si no, em tiraré a un costat. Ací, al Villarreal, vaig començar a sentir-me futbolista i vaig acabar la meua carrera ací amb un somriure. Aquest serà el meu últim club”.

L’internacional espanyol reconeix que la renovació és un premi i que s’ha sentit afortunat per poder ajudar a l’equip des del terreny de joc: “No era el que esperava quan vaig arribar ací, però en el futbol passen moltes coses. Vaig vindre amb un rol assumit i ha anat canviant. Estava preparat, em va arribar l’oportunitat i he pogut ajudar a l’equip, que era per al que venia. Al final, ha sigut moltes vegades des del camp, però l’important era sumar, independentment de si jugava o no”.

A més de ser un excepcional porter amb una impressionant carrera a la seua esquena, Pepe Reina és una persona clau en el vestuari del Villarreal CF: “Soc positiu i intent crear bon ambient en el vestuari. Intente aportar dins i fora del camp. Estic orgullós que els meus companys em vegen com una persona així”.

Compartir.