skip to content
Reina assistirà al congrés de ‘Vila-real per la ciència i la innovació’
Reina assistirà al congrés de ‘Vila-real per la ciència i la innovació’

El portera acudirà este divendres a l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Vila-real i Conquistant Escalons

Pepe Reina acudirà al congrés de ‘Vila-real per la ciència i la innovació: la investigació com a cura per a milions’, organitzat per l’Ajuntament de Vila-real amb la col·laboració de l’Associació Conquistando Escalones, que se celebra este divendres 27 d’octubre en l’Auditori Municipal.

Este esdeveniment de caràcter solidari, que tindrà lloc de 9.00 a 14.00 hores, comptarà amb les veus d’Álex Roca, referent en l’esport amb discapacitat, amb paràlisi cerebral i un rècord Guinness; i Juan Carlos Unzué, exfutbolista i exentrenador diagnosticat amb Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). També participaran diversos professionals mèdics i especialistes en teràpies i investigacions vinculades amb malalties neuromusculars.

A través d’Endavant Solidaritat, el Villarreal impulsa i col·labora amb este congrés solidari i amb Conquistando Escalones, una associació sense ànim de lucre, creada per afectats, familiars i amics d’afectats de distròfia muscular de cintures tipus LGMD—1F.

Per a assistir al congrés solidari, has d’inscriure’t en línia a través de la pàgina web de Conquistando Escalones, deixant les teues dades i fent una xicoteta aportació solidària en benefici d’esta associació sense ànim de lucre nascuda a Vila-real.

Compartir.