Reforç de luxe per a la defensa del Femení
Reforç de luxe per a la defensa del Femení
||||

Paula Arce és el sisè fitxatge del conjunt groc de cara a el pròxim curs 2020/21

El Villarreal CF ha tancat la incorporació de la jugadora Paula Arce, que apuntalarà el Femení A de cara a la propera campanya 2020/21. La zaguera valenciana, que arriba procedent del Levante B, és el sisè reforç que suma el conjunt de Sara Monforte, després de confirmar els fitxatges de Maria Cienfuegos (migcampista) Olivia Oprea (defensa), Elena de Toro (portera), Kareylen Capdevila (jugadora de banda) i Rubí Soto (atacant).

L’equip ‘groguet’ està construint un il·lusionant projecte de cara a la temporada que ve, que tornarà a comptar amb fins a 10 futbolistes ‘groguetes’ que ja militaven al Villarreal el passat curs: Salma Paralluelo, Lara Mata, Sheila Guijarro, Sara Medina, Maria Sanjuán, Laura Royo, Cristina Díaz, Bea Prades, Yolanda Palomino i Irene Miguélez.

Caràcter i recorregut pel carril dret del Villarreal

Paula Arce Moreno (València, 22/02/2000) és una jove i talentosa saguera. La futbolista valenciana destaca pel seu gran desplaçament, bona col·locació i intensitat en la parcel·la defensiva. Als seus 20 anys, la nova futbolista ‘grogueta’ arriba a el Submarí amb la il·lusió de seguir creixent a les ordres de Sara Monforte. Benvinguda, Paula!

Compartir.