Cabedo, davant el ‘Desafiament dels 1.000 punts’
Cabedo, davant el ‘Desafiament dels 1.000 punts’
VILLARREAL CF

El futbolista del Juvenil A intentarà superar el rècord del seu company del Villarreal C Leandro Eluney

El migcampista castellonenc del Juvenil A del Villarreal CF Raúl Cabedo s’enfronta al ‘Desafiament dels 1.000 punts’. El futbolista intentarà superar el rècord del seu company del Villarreal C Leandro Eluney, que va aconseguir 500 punts en el remodelat repte televisiu.

Aquesta temporada, els jugadors del planter es sotmeten a un divertit repte per punts de forma individual ideat pel programa de televisió Cantera Grogueta. La màxima puntuació és de 1.000 punts, ja que són 10 llançaments (cinc d’ells des del punts de penal i els altres cinc des de la frontal de l’àrea).

Els llançaments que entren per l’esquadra valen 100 punts, mentre que els que entren al costat de la base del pal comptabilitzaran amb 50 punts. D’acord vaja passant la temporada s’anirà actualitzant la classificació per descobrir quin jugador del futbol base groc ha sumat més punts en el ‘Desafiament dels 1.000 punts’.

El tercer jugador del planter a acceptar el repte ha estat el migcampista castellonenc del Juvenil A del Villarreal CF Raúl Cabedo. Hi haurà superat el rècord de la setmana passada? Per saber-ho només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la foto principal.

Compartir.