Placeholder canvas
Raúl Albiol, capità del Submarí fins a 2024
Raúl Albiol, capità del Submarí fins a 2024

El defensa valencià ha prolongat la seua vinculació amb el club groc una temporada més

El Villarreal CF ha aconseguit un acord de renovació amb Raúl Albiol, que continuarà defensant l’elàstica groga una temporada més, fins a juny de 2024. Després de rubricar l’acord de renovació, Raúl Albiol compareixerà davant els mitjans de comunicació acompanyat per un membre del Consell d’Administració, demà dijous 11 de maig, a les 12.30 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Per a anunciar aquesta important renovació, el Villarreal CF ha rodat un espot en Pamesa Cerámica, patrocinador principal del club groc i de l’Estadio de la Cerámica.

La llegenda de Raúl Albiol continua de groc

Raúl Albiol Tortajada (Vilamarxant, 04-09-1985) és un defensa experimentat i amb una impressionant trajectòria en el futbol europeu. Des de la seua arribada al Villarreal CF, ha jugat un total de 155 partits oficials com groguet, sent un dels capitans de la històrica consecució del títol de la UEFA Europa League en 2021 i guiant al Submarí fins a les semifinals de la Champions League (2022).

Al llarg de la seua carrera ha jugat més de 700 partits en altres clubs de gran nivell com el Real Madrid, SCC Napoli, Valencia CF i Getafe CF. Ha sigut internacional amb la Selecció Espanyola en la millor etapa de la seua història, en la qual va guanyar dues Eurocopas (2008 i 2012) i una Copa del Món (2010).

En les seues quatre campanyes com groguet, Raúl Albiol s’ha convertit en una de les majors llegendes de la història del Villarreal CF, exercint com a líder de la saga i guanyant-se l’afecte de l’Estadio de la Cerámica. No en va, l’afició li va triar com a integrant de l’XI històric del club al costat d’altres històrics emblemes de la talla de Marcos Senna, Santi Cazorla, Bruno Soriano o Juan Román Riquelme.

Compartir.