Quique Álvarez: “Hem d’aprofitar la dinàmica”
Quique Álvarez: “Hem d’aprofitar la dinàmica”
||||||

El segon entrenador del Villarreal adverteix de la dificultat del partit contra la Real Sociedad

El segon entrenador del Villarreal CF, Quique Álvarez, ha comparegut aquest migdia en roda de premsa analitzant la prèvia del partit d’aquest diumenge davant la Real Sociedad a l’estadi Reale Arena (14.00 hores). El primer entrenador, Javi Calleja, s’ha absentat per motius personals. “M’hauria agradat no haver de ser ací, però Javi no ha pogut estar aquest matí perquè està passat per un moment familiar complicat. Per això cos tècnic i primer equip li manem el nostre suport i una forta abraçada”, va comentar el segon preparador groc.

Quant a l’exigent partit en el Reale Arena, Quique Álvarez es va mostrar optimista respecte a les opcions del Submarí: “Hem d’aprofitar la bona dinàmica que portem. Guanyar allí ens permetria acostar-nos a la part alta de la classificació. És clar que serà un partit molt complicat perquè la Real és un equip que està mostrant-se molt bé a nivell ofensiu. A més, maneja diversos registres i és difícil defensar-li”.

Per a Quique Álvarez, una bona defensa seria clau: “En els últims partits hem estat bé en defensa i hem de seguir així. És molt difícil pretendre guanyar-li a la Real Sociedad en un partit obert. Ells tenen molts recursos ofensius i hem de defensar bé. Nosaltres ofensivament també som un bon equip i podem fer-los mal”.

Per a finalitzar, el segon entrenador groc va destacar la importància dels tres punts en joc: “És clar que ens motiva perquè ens enfrontem a un gran rival. Guanyar-los en el seu camp seria molt bo perquè ahir Sevilla i Athletic van empatar, per la qual cosa a nivell de classificació seria clau per a enganxar-nos a aqueixos llocs europeus”.

Compartir.