“Vull retornar la confiança dipositada”
“Vull retornar la confiança dipositada”
ACF FOTOGRAFÍA

Cheryshev vol “aprofitar aquesta gran oportunitat” i barallar per a “arribar el més lluny possible en les tres competicions”

“Il·lusionat i amb ganes que comence la temporada”. Així ha començat la roda de premsa de presentació el nou jugador del Villarreal CF –cedit pel Real Madrid CF-, Denis Cheryshev, en un acte presidit per Fernando Roig celebrat en El Madrigal, davant mig miler d’aficionats que li han anat a donar una càlida benvinguda al jugador rus. “Estic molt feliç de venir al Villarreal perquè és una oportunitat molt important. L’interès del president i de l’entrenador ha sigut clau per a venir ací. Intentaré donar el màxim per a arribar el més lluny possible en les tres competicions i retornar la confiança que han dipositat en mi”, va assegurar l’extrem esquerre, qui va elogiar l’estil del Submarí. “M’agrada com juga el Villarreal, sempre que cerca la possessió i també la verticalitat, eixir ràpid a la contra; crec que puc emmotlar-me bé. Ací hi ha molt bons jugadors, però la competència ens fa bons als futbolistes i segur que tots anem a gaudir de minuts. Tinc ganes de demostrar el jugador que sóc, aportaré ganes, il·lusió, intensitat i sacrifici. Em considere una persona jove que va a intentar donar tot per aquests colors”, va afirmar.

El projecte esportiu va estar avalat per les referències que va demanar als seus coneguts. “He parlat amb bastants persones i tots m’han parlat meravelles del Villarreal. Per exemple, Diego López em va explicar que ací es va tornar a sentir futbolista. Tots m’han dit que és un club molt seriós que es planteja sempre metes altes. Quan em va sorgir la possibilitat de venir ací no vaig tenir cap dubte”, va finalitzar.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/components/com_hdflvplayer/videos/1616_video.mp4{/mp4remote}
Compartir.