skip to content
“Volem tancar el 2014 amb victòria”
“Volem tancar el 2014 amb victòria”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino assegura que “cal ser prudents davant el Deportivo”

A posar la guinda al pastís. El Villarreal intentarà tancar el 2014 en gran amb una victòria davant el Deportivo de la Coruña en El Madrigal aquest pròxim diumenge (12.00 hores). L’entrenador del Submarí, Marcelino García Toral, reconeix que seria el final perfecte per a un any inoblidable: “És difícil demanar una mica més a aquesta plantilla perquè crec que estem per sobre de les exigències. Hem de seguir per aquest camí perquè l’equip ha demostrat tenir una sèrie de valors. Tant de bo guanyem per a tancar l’any i no com en el 2013. Aquella vegada vam perdre davant el Sevilla i ara volem guanyar-li al Deportivo per a anar-nos amb bon sabor de boca”.

Açò sí, Marcelino adverteix que no serà fàcil: “El fet de venir de guanyar al Atlético de Madrid no ens va a atorgar més possibilitats de guanyar al Deportivo. Haurem de lluitar al màxim perquè el Deportivo ens va a exigir. A veure si tenim un bon dia i amb l’ajuda de l’afició puguem aconseguir una victòria. La seua participació també és important”.

Tres punts davant el Deportivo assentarien al Submarí en la zona europea. “Hem de guanyar per nosaltres mateixos mostrant-nos forts a casa, que és el que ens va a atorgar estar a dalt en la classificació. L’important és que hauríem sumat molts punts abans de Nadal malgrat estar en tres competicions i haver patit moltes baixes. Aquest partit reuneix molts al·licients, ja que es veurà si som capaços de seguir sent competitius al màxim nivell. Quan aconsegueixes vèncer a un gran rival com el Atlético de Madrid tenir continuïtat no és fàcil, però si ho aconseguim seria certificar una solidesa mental important”, va asseverar.

Per a concloure, el tècnic asturià va detallar les armes del pròxim rival groc: “El Deportivo sol crear problemes als rivals en atac. Genera perill i ha sigut capaç de guanyar-li al València. Cal ser molt prudents perquè ens poden variar la forma de jugar i són perillosos al contraatac. Si baixem el nostre màxim nivell qualsevol equip ens pot complicar”.

 

 

Compartir.