skip to content
Quatre ‘groguets’, entre les majors promeses nacionals
Quatre ‘groguets’, entre les majors promeses nacionals
||||

Futbol Draft ha inclòs a Yeremy, Fer Niño, Álex Baena i Salma Paralluelo en la primera selecció de joves talents espanyols

Els jugadors del Villarreal Yeremy Pino, Fer Niño i Álex Baena han sigut inclosos per Futbol Draft entre els 99 futbolistes joves més prometedors del futbol nacional. També ha superat la primera cort d’aquests reconeixements la jugadora del Villarreal Femení Salma Paralluelo, que es troba entre les 55 jugadores amb més futur del futbol femení del nostre país.

Yeremy Pino opta a entrar en els onces d’or, plata i bronze com a futbolista de banda dreta, mentre que Álex Baena figura entre els candidats com mediapunta i Fer Niño fa el propi en la posició de davanter.

Per part seua, Salma Paralluelo, després de la seua excel·lent temporada al Villarreal Femení, és una de les cinc jugadores nominades als premis Futbol Draft com a futbolista de banda esquerra.

Futbol Draft, uns premis de referència en el futbol base nacional

Futbol Draft ha donat a conéixer la llista dels futbolistes que opten als premis de la pedrera del futbol espanyol en aquesta edició 2020/2021. El Comité Tècnic, format per representants de totes les institucions del futbol Español, entre ells tots els seleccionadors de les categories inferiors de la Selecció Espanyola de Futbol, ha realitzat la primera cort de 99 jugadors en categoria masculina i de 55 jugadores en categoria femenina.

El comité, que donades les circumstàncies de la pandèmia s’ha realitzat de manera telemàtica, ha comptat amb els següents participants: Javier Lasagabaster (Director General de Futbol Draft®), Francis Hernández (Coordinador de Seleccions Nacionals RFEF), Luis de la Fuente (Seleccionador Sub21), Santi Dénia (Seleccionador sub19), Pablo Amo (Seleccionador Sub18), David Gordo (Seleccionador sub17), Pedro López (seleccionador de la Selecció Espanyola Femenina Sub 19), Jacinto Alonso (President de la Federació De La Rioja i membre de la Junta Directiva de la RFEF), Diego Rivas (Secretari General de l’AFE) i Ana Rosell (experta en futbol femení).

Com és habitual, abans de conéixer el nom dels premiats, a l’octubre, es realitzarà un tall previ de 55 jugadors en categoria masculina i 33 en categoria femenina.

Futbol Draft premiarà també els valors humans dels canteranos

A partir d’aquesta edició, Futbol Draft també premiarà de manera personal a un xic i una xica hagen destacat per la seua integritat, valors, bona dinàmica acadèmica, lideratge, etc. La decisió dels guanyadors d’aquests premis estarà consensuada amb el departament de coordinació acadèmica de la RFEF, que realitza un seguiment dels jugadors internacionals durant tot l’any. Aquest premi es decidirà en l’últim Comité Tècnic.

Futbol Draft suma ja 15 edicions

La present està sent l’edició número 15 de Futbol Draft, que porta premiant als joves talents de la pedrera del futbol espanyol des de l’any 2006. Durant tots aquests anys, han rebut el premi Futbol Draft jugadors com Sergio Ramos, Gerard Piqué, Juan Mata, Álvaro Morata, David Silva, Koke, Ferran Torres, Pedri, Sandra Paños, Marta Torrejón, Nahikari García, Esther González, Lola Gallardo, Patri Guijarro, Irene Paredes o Lola Gallardo.

El Comité Tècnic de Futbol Draft està format per tots els seleccionadors de la Real Federació Espanyola de Futbol en les categories inferiors, així com reconeguts experts en el futbol de cantera i membres de les principals institucions del futbol espanyol (RFEF, La Lliga, AFE, CSD i AEAF).

Compartir.