Punt en Los Cármenes
ACF FOTOGRAFÍA

Un Villarreal seriós i treballador empata sense gols en la seua visita al Granada

El Villarreal va sumar un punt útil en la seua visita a Los Cármenes (0-0) en un partit on els grocs van portar la iniciativa i van tenir el control del joc, però en el qual el Granada va treballar a fons i també va terminar obtenint el seu premi. Amb set canteranos en l’onze inicial –amb debut en Primera Divisió del juvenil Adrián Marín, de tan sol 17 anys, inclós- el Submarí va demostrar valentia i una notable capacitat de sacrifici, però va acabar quedant-se sense el premi del gol en un partit de poques ocasions.

Al final, repartiment de punts entre tots dos equips abans del debut del Submarí en la fase de grups de l’Europa League, que tindrà lloc dijous que ve enfront del Borussia Mönchengladbach (Borussia Park 19.00 hores) alemany.

La primera part, com tot semblava apuntar, es va resumir amb un Granada ben col·locat arrere i sempre atent per a acovardir i un Villarreal que tenia la pilota, el domini i les ocasions, encara que els de Marcelino, ben vigilats pel conjunt nassarita, no van poder demostrar la seua capacitat ofensiva habitual.

Van ser els locals, no obstant açò, els qui van donar el primer esglai en el minut 2, quan Success va rematar de cap i amb molt perill un centre de Piti just en l’àrea xicoteta. El tret del nigerià, per sort, es va marxar desviat per la línia de fons.

La rèplica dels grocs va arribar amb prou faenes uns minuts després amb un bon centre de Moi Gómez al que quasi arriba Espinosa per a batre a Roberto, però la pilota va acabar passejant-se per l’àrea local. Encara que sense clares ocasions de perill, el Submarí sí va trepitjar l’àrea dels andalusos i va provar sort des de la distància, amb dos bons trets de Mario i Bruno que van acabar marxant-se alt.

En la segona part, els de Marcelino es van emprar a fons, però no van poder trencar l’embull defensiu del Granada. Açò sí, tots dos conjunts van disposar de més i millors ocasions de perill en aquests segons 45 minuts.

En el 55, Gabriel va cabotejar des de la segona línia un bon servei de cantonada d’Espinosa, però Roberto, atent, va buidar la pilota malgrat la potència de la cabotada del brasiler. Després de l’eixida de Cheryshev, el Submarí va tornar a tenir la seua oportunitat quan el rus va tractar d’aprofitar un mal servei del meta del Granada per a sorprendre, però de nou Roberto va intervenir en l’últim moment.

A un quart d’hora del final, Asenjo es va destapar amb una de les intervencions del partit en detenir en un córner un duríssim tir de Murillo que el palentí, tirant mà de reflexos, va atrapar pegat al pal dret.

• Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio, Gabriel, Adrián Marín (Rukavina, 76’); Bruno, Trigueros, Moi Gomez, Espinosa (Cani, 64’); Vietto i Gerard Moreno (Cheryshev, 63’).
  • Granada CF: Roberto; Nyom, Babin, Murillo, Juan Carlos; Iturra, Fran Rico, Rochina, Piti (Javi Márquez, 55’); Ortuño (Jhon Córdoba, 82’) i Success (Machís, 46’).
  • Àrbitre: Carlos del Cerro Grande (Comitè Madrileny). Va amonestar a Machís (60’), Jhon Córdoba (87’) i Nyom (93’) per part del Granada i a Vietto (70’) i Manu Trigueros (77’) en el cas del Villarreal.