Punt de prestigi en el Wanda Metropolitano (0-0)
||||||

El Villarreal signa taules davant l’Atlético de Madrid després de mostrar una gran versió en el feu blanc-i-vermell

El Villarreal va collir un valuós empat davant l’Atlético de Madrid en el Wanda Metropolitano (0-0). Valent i amb molt d’ofici, el conjunt d’Emery va signar un partit molt seriós en el feu blanc-i-vermell, on va imperar la igualtat durant els 90 minuts.

En el Wanda Metropolità, Unai Emery va tornar a apostar pel mateix onze que tan bon resultat li va donar el dimecres passat davant el Deportivo Alavés (3-1): Mario Gaspar, R. Albiol, Pau, Estupiñán; Iborra, Trigueros, Parejo; Gerard, Moi Gómez i Alcácer.

Des dels primers compassos, el Villarreal va afrontar el partit sense complexos, jugant de tu a tu davant l’Atlético de Madrid. En el seu propi camp, on els blanc-i-vermells no coneixien la derrota en els últims 36 partits.

Quan el Villarreal tenia la pilota en el seu poder, Parejo, Trigueros, Moi Gómez i Gerard Moreno donaven sentit al joc, construint amb molt de criteri acciones d’atac en camp rival. Per contra, quan era moment de defensar, els futbolistes d’Emery es replegaven arrere i avortaven l’una darrere de l’altra les jugades del conjunt blanc-i-vermell. Junts i ordenats, els grocs no van concedir ni una sola oportunitat en el primer temps.

L’única ocasió de la primera meitat va ser a càrrec del Villarreal. Abans d’aconseguir el minut 20 de partit, Mario Gaspar va llançar un fort xut creuat des de la frontal de l’àrea, que va obligar a Oblak a signar una gran estirada i manar la pilota a córner.

Arribada la mitja hora de joc, la igualtat continuava sent la nota dominant en el Wanda Metropolità. En aqueix equilibri de forces, eixia reforçat el conjunt groc, que continuava executant al peu de la lletra el pla ideat per Emery. Els últims minuts del primer temps van rendir bon compte d’això. Domini total dels grocs, que van deixar bona mostra de la capacitat competitiva d’aquest Villarreal.

La segona part va començar novament amb una ocasió per al Submarí. Un omnipresent Mario Gaspar va rebre una passada a l’espai de Gerard per a llançar un fort xut creuat que va repel·lir Oblak.

A partir del minut 60, l’Atlético de Madrid va avançar línies i va fer un pas al capdavant a la recerca del gol. Lluny d’acovardir-se davant la pressió atlètica, el Villarreal defensava amb solvència els envits blanc-i-vermells, esperant el seu moment per a sorprendre els madrilenys.

En els últims compassos, Emery va moure la banqueta i va introduir a Chukwueze i Take per a tractar de donar-li major velocitat a les accions d’atac del Villarreal. En el minut 89, Gerard va connectar un bon centre d’Estupiñán i el seu xut de volea va marxar lleugerament desviat.

La igualtat imperant durant el partit es va veure finalment reflectida en el marcador del partit (0-0). El Villarreal va sumar un valuós punt davant l’Atlético de Madrid en el Wanda Metropolitano.

Atlético de Madrid: Oblak; Trippier, Savic, Felipe, Lodi; Correa (Llorente, m. 70), Koke (Carrasco, m. 70), Thomas, Saúl; Joao Félix (Herrera, m. 75) i Luis Suárez (Costa, m. 70).

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, R. Albiol, Pau, Estupiñán; Iborra, Trigueros (Take, m. 85), Parejo; Gerard, Moi Gómez i Alcácer (Chukwueze, m. 71).

Àrbitre: Hernández Hernández (Comité canari): Va amonestar al blanc-i-vermell Lodi i als ‘groguets’ Albiol i Iborra.

Incidències: Partit entre l’Atlético de Madrid i el Villarreal CF corresponent a la Jornada 5 de LaLiga celebrat en l’Estadi Wanda Metropolitano.