skip to content
Prudència i esforç
Prudència i esforç

ACF FOTOGRAFÍA

Jonathan Pereira destaca la necessitat de ser cautelosos i seguir treballant per l’objectiu

El davanter del Villarreal, Jonathan Pereira, es va mostrar satisfet i caut a parts iguals després de la victòria del Submarí enfront del Levante, ja que segons va destacar l’equip no ha aconseguit encara l’objectiu. “Poder jugar a Europa l’any que ve va pel bon camí, és veritat que falten jornades i l’avantatge amb el vuitè és àmplia, però aquests partits que ens queden no seran gens fàcils. Queden rivals importants i tots són partits molt complicats. Per això mateix hem de ser cautelosos i el més important és certificar aqueixa classificació. És veritat que guanyar al Levante va suposar un gran pas per a nosaltres, però encara no hem aconseguit gens i cal seguir treballant perquè així siga”.

El punta gallec, a més, va destacar que el Málaga, pròxim rival del Villarreal (dilluns, 22.00 hores, Estadi La Rosaleda, en directe per Quatre), suposarà un dur obstacle per als de Marcelino García Toral. “Ara tots els partits que queden són complicats, tots els rivals estan jugant-se coses importants i açò es nota. Ara és quan l’equip ha de demostrar que està en una línia ascendent i amb això certificar que l’equip pot estar a Europa”.

A nivell personal, Pereira va explicar que està feliç amb la seua situació: “Estic content. Vaig començar molt bé, ajudant molt, i ara una altra vegada estic tenint més minuts. He estat prou bé, ha faltat una mica d’encert de cara a porta, però crec que en general estic content. Amb les oportunitats que he tingut potser podria portar quatre o cinc gols més”.

Finalment, el davanter groc també va parlar de la temporada a nivell general que està quallant el Villarreal en la seua temporada de tornada a Primera Divisió. Per al viguès, l’equip va tenir un començament fulgurant i està recuperant les bones sensacions en les últimes jornades. “La primera volta que vam fer va ser espectacular, amb un avantatge que ens ha permès seguir en els llocs d’Europa barallant a dalt. Després és normal pegar un baixó, perquè és molt difícil aguantar el nivell que estàvem arribant i lluitant per aquests llocs. L’equip està plantant cara a rivals importants. L’equip va rendir per sobre de les seues possibilitats fins i tot, després la resta d’equips milloren i si tu no competeixes, no sales com eixies al principi, són ells els que et passen per damunt i en algun que un altre partit ens va passar. No eixim amb intensitat i ens va passar factura”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPpereira15abrilweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.