Prohibit precipitar-se
Prohibit precipitar-se

ACF FOTOGRAFÍA

Víctor Ruiz avisa de la necessitat d’anar partit a partit i “no voler acabar prompte”

Abans de res, calma. El defensa del Villarreal, Víctor Ruiz, va explicar la necessitat que l’equip, malgrat el seu bon començament de temporada, es prenga el seu temps i actue amb tranquil·litat en els partits que resten, ja que es tracta d’una temporada llarga i en la qual és fonamental dosificar-se. “L’objectiu sempre ha sigut intentar guanyar i col·locar-nos el més amunt possible. Crec que hem començat prou bé, tenint en compte que ja ens hem enfrontat a Barça i Madrid. A Europa League, crec que el dia del Borussia es va donar la cara i no aconseguim guanyar, però l’equip ha sabut competir en tot moment. L’important, en qualsevol cas, és no tornar-nos bojos i voler acabar prompte. Cal anar partit a partit i ja veurem fins a on podem arribar, Hi ha sis, set vuit equips que anem a estar arriba intentant barallar pels llocs d’Europa, per la qual cosa és fonamental que sapiem competir”.

En el plànol personal, el català va reconèixer estar satisfet amb el seu rendiment i va agrair al tècnic la seua aposta. “Estic content pel meu rendiment, però sóc ambiciós i també pense que tinc molt per millorar. La idea és seguir aprenent, seguir millorant i, a força de minuts, anar corregint els petits detalls. En línies generals estic molt content. Ja vaig dir que el principal, o un dels grans culpable que jo estiga en el Villarreal és el míster. Ja li vaig dir en el seu moment que estic agraït i ara al que li toca retornar-li la confiança és a mi”.

Sobre la plaga de lesions en defensa, Víctor Ruiz considera que forma part de futbol, encara que potser els grocs hagen tingut pitjor sort de l’habitual en aquests casos. És mala sort aquesta plaga de lesions. Que es lesionen els dos laterals esquerres, l’esquinç de Rukavina, és mala sort a la qual cal sobreposar-se i esperem que aquesta aturada done un respir a la gent lesionada perquè els done un respir. En el cas de la defensa, que és on jo joc, crec que dels quatre que poden jugar cap desentona. Si falta algun no es notarà, o almenys és açò el que anem a intentar. Mateo va estar lesionat, Chechu també, jo vaig estar tocat… i l’important és que no es note la baixa de ningú”.

Compartir.