skip to content
Preparats per a la Marató Trinidad Alfonso!
Preparats per a la Marató Trinidad Alfonso!

VILLARREAL CF

Javi Fuego i Núria Sánchez van saludar als participants groguets a la Fira del Corredor

El Villarreal CF ha estat present aquest divendres a la Fira del Corredor de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i del 10k València Trinidad Alfonso, instal·lada al costat de l’Alqueria del Bàsquet del València Basket Club. L’entitat groga ha instal·lat un espai de jocs, que aquesta tarda ha comptat amb la presència de dos representants del Villarreal CF, el jugador del primer equip Javi Fuego, i la futbolista del Femení A Núria Sánchez ‘Mulán’. Els seguidors allà presents van poder fotografiar-se i aconseguir l’autògraf dels cracs groguets.

Desenes d’aficionats grocs han assistit ja al Stand Oficial del Villarreal CF a recollir la bossa del corredor, el dorsal i la samarreta commemorativa de Villarreal CF Runners en un espai, que estarà obert fins dissabte (amb un horari de 8.30 a 21.30h ambdós dies de forma ininterrompuda) i en el qual es pot gaudir d’un espectacular mini camp de futbol per als aficionats de totes les edats, la millor ambientació i de la companyia de la mascota del Villarreal CF, Groguet.

Preparats per a la Marató i el 10k, els corredors groguets s’enfundaran aquest diumenge, per segona vegada aquesta temporada, l’elàstica de Villarreal CF Runners.

Compartir.