Posa’t al dia amb els programes oficials!
Posa’t al dia amb els programes oficials!

LALIGA

Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio repassen tota l’actualitat que envolta al Submarí

La millor manera d’assabentar-se tot el que envolta al teu equip preferit. Els programes oficials Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio analitzen hui tota l’actualitat groga de la manera més exclusiva. El principal contingut dels programes serà el derbi disputat contra el València a l’Estadi de la Ceràmica, però hi haurà molt més. Per exemple, el seguiment a l’afició que va viure amb intensitat el partit i les hores prèvies a aquest, així com la presentació d’Adrián López, que ha tornat al Submarí cedit pel FC Porto.

Per si fos poc, la #CanteraGrogueta també tindrà el seu lloc reservat, ja que els aficionats podran veure a Villarreal CF TV un resum de l’espectacular triomf del Villarreal B davant el líder Barça B (2-0). Tot això i molt més, en els programes oficials. No t’ho pots perdre!

Villarreal CF TV, a la web oficial i a les televisions locals

El programa s’emetrà hui a les 21.00 hores en Teve 4, a les 22.00 hores a Plana2 i a Televisión de Castellón Mediterráneo (TVCS) a les 23.55 hores. Ja aquest dimarts, el programa s’emetrà al Canal 56 a les 21.00 hores. Per descomptat també estarà disponible a la web oficial de Villarreal CF TV durant la setmana.

Villarreal CF Ràdio, a Ràdio Vox UJI (107.8 FM)

Els aficionats del club podran escoltar el programa oficial del Villarreal CF a Ràdio Vox UJI (107.8 FM), la ràdio de la Universitat Jaume I de Castelló. El programa s’emet els dilluns de 15.30 a 16.00 hores i els divendres de 14.00 a 15.00 hores.

CREATIVIDAD

Compartir.