skip to content
“Posar-me la samarreta em va fer sentir com una superheroïna”
“Posar-me la samarreta em va fer sentir com una superheroïna”

Tere Morató va tornar a disputar un partit després de 290 dies apartada dels terrenys de joc

El 26 de març de 2022, data en la qual el Villarreal Femení estava jugant contra l’Athletic Club, Tere Morató corria la banda esquerra del Mini Estadi quan, en un mal gest, es produïa la temuda lesió del trencament del lligament creuat anterior del seu genoll esquerre. 

“Estàvem lluitant per l’objectiu i jo em notava amb molt bones sensacions. La lesió va ser un colp dur, perquè t’aparta del terreny de joc durant molt de temps”, recorda l’atacant andorrana. 

Després de nou mesos de recuperació, un total de 290 dies, treballant al costat de serveis mèdics, i sempre amb el suport de les seues companyes, Tere podia tornar als terrenys de joc. 

Així, el passat 10 de gener, en el partit que va enfrontar a les groguetes davant el Sevilla FC en la Copa de S.M. la Reina, Tere Morató es va tornar a enfundar l’elàstica groga. “Posar-me la samarreta va ser com sentir-me com una superheroïna que s’estava posant la capa. A més, tornar a jugar a casa, davant de l’afició i amb les meues companyes, va ser el millor escenari possible”, declara. 

L’objectiu ara és “agafar confiança” per a poder ajudar a l’equip en el màxim possible en el que resta de temporada.

Benvinguda de nou, Tere!

Compartir.