“Podem guanyar si estem al màxim nivell”
“Podem guanyar si estem al màxim nivell”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino, optimista abans de rebre el Reial Madrid a El Madrigal (diumenge, 20.30 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, es mostra optimista abans de rebre aquest diumenge el Reial Madrid a El Madrigal (20-30 horas). De fet, el tècnic asturià assegura que poden aconseguir els tres punts jugant al màxim nivell: “Volem crear-los el major nombre d’ocasions possibles al Reial Madrid. Coneixem els seus punts forts i els més febles. Esperem un partit on nosaltres juguem al màxim nivell. Si ho aconseguim tindrem opcions. No tinc cap dubte”.

Segons Marcelino, el fet que el Barcelona hagi empatat contra el Deportivo a aquesta jornada no afectarà el partit a El Madrigal, més enllà que els blancs puguen retallar distàncies en la classificació respecte al liderat: “No crec que el resultat del Barça siga beneficiós o negatiu per a nosaltres. Crec que si hagués guanyat el Barça, el Madrid estaria molt obligat, a set punts, i ara ho fan a cinc i també ho estan per intentar recuperar punts amb el Barça. Madrid i Barça sempre estan obligats a guanyar”.

El preparador del Submarí marca el camí a seguir per tal de sumar una nova victòria a El Madrigal: “Cada partit és una història diferent i som conscients que caldrà estar a un millor nivell que dijous passat. Tinc la seguretat que el equip va a estar a un nivell alt. Estem molt il·lusionats amb aquest partit”.

Finalment, Marcelino es recolza en el suport de l’afició per guanyar-li al Reial Madrid: “Ens hem enfrontat a bons equips en el nostre camp, però per sota del nivell del Madrid i Barça. Estem capacitats, ja que a El Madrigal som un equip solvent davant la nostra afició. Tenim il·lusió i esperança de seguir per aquest camí i intentar guanyar el Madrid”.

Compartir.