skip to content
Pla d’activitats del Villarreal-Getafe
Pla d’activitats del Villarreal-Getafe

La prèvia del partit començarà a les 19.00h en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica

El Villarreal CF ha organitzat una sèrie d’activitats que es duran a terme durant la prèvia del partit enfront del Getafe CF en l’Estadio de la Cerámica (divendres, 21.00h).

Fan Zone: Groc Talent i Torneig 3×3

La Fan Zone començarà a les 19.00 hores i albergarà l’onzena jornada del Torneig 3×3 Groguet, en el qual participaran el CD La Magdalena, CE Nou Sequiol i Villarreal CF.

Rebelodic Originals serà el grup protagonista de Groc Talent. En esta quinta jornada del concurs musical del Villarreal CF, el grup castellonenc animarà amb el seu repertori la prèvia del partit enfront del Getafe.

A més, s’instal·larà un taller d’imants amb l’escut del Villarreal CF, un taller de dibuix, el chutómetro i un pintacaras groguet.

L’ofertón del partit

Els aficionats del Villarreal podran comprar la jaqueta pre-match de la present campanya 2023-24 amb un descompte del 25% (preu: 37,42€) de manera exclusiva durant la prèvia de la trobada enfront del Getafe CF a la Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica.

Club convidat d’Endavant Esports

El CD Sordos Villarreal serà l’entitat esportiva protagonista en la prèvia del partit davant el Getafe CF. El club adaptat organitzarà una xicoteta activació i oferirà informació sobre la seua activitat en la Plaça de l’Estadio de la Cerámica.

Graderia Solidària

La Graderia Solidària del partit davant el Getafe CF serà en benefici de la xicoteta Sofía, que combat des dels nou mesos contra l’esclerosi tuberosa. Es pot obtindre més informació en: @laprincesaguerrera_sofiallamas (X.com)

Pots col·laborar amb la causa donant una quantitat, fent bizum al següent número: 647 91 74 26 o donant a l’IBAN ES75 0049 1197 3226 1000 7014

Compartir.