Per un triomf que permeta somiar
Per un triomf que permeta somiar
||||||

Manu Trigueros adverteix del potencial de la Real Sociedad i assenyala la importància d’aconseguir un triomf en el Reale Arena

El migcampista del Villarreal Manu Trigueros s’ha mostrat sabedor de la dificultat que suposarà l’enfrontament d’aquest diumenge davant la Real Sociedad en el Reale Arena (14.00 hores). “Un partit molt complicat, la Real Sociedad està en un gran moment i està fent un gran futbol. Serà un partit molt bonic, alhora que difícil i intentarem aconseguir els tres punts per a enganxar-nos a la zona europea”.

Per a Trigueros, les claus de l’enfrontament residiran a mantindre la concentració defensiva i ser eficaços en atac: “La clau serà defensar molt bé perquè els dos equips tenim grans jugadors que creguen ocasions. Aleshores cal ser un bloc, defensar totes les jugades que creen i a partir d’ací materialitzar les que creem nosaltres”.

El ’14’ ‘groguet’ ha trobat la seua millor versió durant els últims partits, en els quals ha sigut protagonista i ha disputat una gran quantitat de minuts. Per això, Trigueros només pensa en prolongar aquest dolç moment: “Estic molt content de poder gaudir de molts minuts, intentant retornar la confiança que m’ha donat el míster i aprofitant cada minut jugat. Espere ajudar a l’equip amb la meua labor en el camp. Vull seguir treballant igual per a continuar comptant amb la confiança de l’entrenador”.

Per a escoltar la roda de premsa completa de Manu Trigueros tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.