Per un 2020 carregat d’il·lusió i grans moments
Per un 2020 carregat d’il·lusió i grans moments
||||||

El president del Villarreal CF augura un pròxim any d’èxits i alegries per a la família ‘grogueta’

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va realitzar el tradicional brindis nadalenc al costat dels diferents representants dels mitjans de comunicació que segueixen l’actualitat del club groc, després de la celebració de la Junta General d’Accionistes. El mandatari groc va aprofitar l’ocasió per a analitzar l’esdevingut durant l’any 2019 i desitjar als seguidors ‘groguets’ el millor per al 2020.

El president del Villarreal CF va assenyalar la dificultat d’un any carregat d’alts i baixos, en els quals el Submarí, amb esforç i compromís, finalment va complir l’objectiu de la permanència en Primera Divisió: “Ha sigut un any complicat. La temporada passada vam aconseguir salvar la categoria i aquesta temporada hem fet una remodelació de la plantilla que està donant bons resultats”.

A més, el mateix Roig va llançar diversos desitjos per a l’any 2020, que ja espera al Villarreal CF i a la seua família amb els braços oberts: “Espere que l’any que ve i la meitat de temporada que ens queda siguen d’èxit i d’alegries per als ‘groguets’. L’objectiu principal és sempre garantir una nova temporada en LaLiga, però no renunciem a cap altre objectiu”.

El president no va voler oblidar-se de la gran faena realitzada enguany per part de la Cantera Grogueta, la pedra angular del projecte del Villarreal CF, que any després d’any s’està consolidant com una de les més importants a nivell nacional: “El més il·lusionant és la nostra cantera, on estem creixent i tenint cada vegada millors jugadors. Hem d’aspirar a tindre un gran primer equip i una cantera que tinga els millors”.

Finalment, Fernando Roig, com a màxima autoritat del Villarreal CF, es va dirigir als aficionats ‘groguets’ per a desitjar-los unes bones festes i un pròsper any bo, que de ben segur espera grans èxits i alegries per al club: “A l’afició desitjar-li unes bones festes, que passen un bon nadal i que el 2020 siga un magnífic any tant per a ells com per al club i que tinguem salut per a gaudir-lo”.

Per a veure les declaracions de Fernando Roig només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Compartir.