Per moltes més!
Per moltes més!
||||

Aquest cap de setmana s’ha celebrat amb èxit la I Concentració de Penyes a la Vall d’Uixó

Tot un èxit. Aquest cap de setmana s’ha celebrat la I Concentració de Penyes del Villarreal CF a la Vall d’Uixó, en la qual la penya Pardals Grocs va exercir d’amfitriona. Més de 200 penyistes van gaudir de dos intensos dies plens de diversió i passió pel Submarí Groc.

En la jornada de dissabte els penyistes van realitzar un Tour per l’Estadi de la Ceràmica, van visitar una destil·leria a Puçol i van gaudir tots junts a la Vall d’Uixó. A la mateixa van assistir el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza; el membre del departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna; i l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños.

Hi va haver intercanvi de regals. El Villarreal CF va fer entrega d’una samarreta commemorativa de l’esdeveniment i també va regalar dues samarretes oficials del club i un viatge doble amb el primer equip en LaLiga perquè fossen tres dels premis en el sorteig de regals posterior. Per la seua banda, el president de la penya Pardals Grocs, Javier Pérez, va lliurar al Villarreal CF i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó un detall commemoratiu de la I Concentració de Penyes del Villarreal CF.

Ja el diumenge, més festa i diversió. Els penyistes van gaudir d’una exposició de cotxes antics i van visitar les Grutes de Sant Josep i el poblat iber-romà de la Vall d’Uixó. Més tard, van degustar un deliciós menjar i a la vesprada van tornar a viure una jornada festiva inoblidable.

Compartir.