Placeholder canvas
Pau, trofeu al Jugador Més Saludable ASISA 21/22
Pau, trofeu al Jugador Més Saludable ASISA 21/22
||||

El defensa de Vila-real rebrà el reconeixement en la prèvia del partit davant el Sevilla FC a l’estadi Ciutat de València (diumenge, 16.15 hores)

Pau Francisco Torres rebrà aquest diumenge, en la prèvia del partit davant el Sevilla FC, el trofeu al Jugador Més Saludable ASISA de la passada campanya 2021/22. El delegat de Asisa en el Comunitat Valenciana, el Dr. Gómez-Ferrer, li entregarà la distinció sobre el terreny de joc en els instants previs al partit que se celebrarà a l’estadi Ciutat de València (diumenge, 16.15 hores).

La temporada passada, Pau va ser el futbolista del Villarreal amb més minuts acumulats a les seues cames al llarg d’una exigent campanya en la qual el Submarí va ser semifinalista de la UEFA Champions League. El defensa va jugar un total de 4.146 minuts repartits entre 47 partits en els quals va anotar sis gols.

Pau Torres s’ha convertit en un autèntic referent en la saga groga. Forjat en la Cantera Grogueta des dels 5 anys, el vila-realense es va proclamar campió de l’Europa League a Gdansk amb el Villarreal i ja és un fix en les convocatòries de la Selecció Espanyola. El defensa també va ser subcampió dels Jocs Olímpics, convertint-se així en el primer esportista nascut a Vila-real a guanyar una medalla olímpica.

Compartir.