Pau Torres segella la classificació per a Catar 2022
||||||

La Selecció Espanyola venç a Suècia (1-0) i obté el seu bitllet per a la cita mundialista del pròxim any

Els futbolistes del Villarreal que estan amb les seues seleccions ja han jugat els seus primers compromisos de la jornada internacional. La nota més destacada és la classificació de la Selecció Espanyola, en la qual juga Pau Torres, per al Mundial de Catar 2022. El defensa vila-realenc va ser titular i va disputar els 90 minuts de la victòria davant Suècia (1-0).

També han sigut protagonistes amb les seues seleccions Boulaye Dia, Arnaut Danjuma, Aïssa Mandi i Serge Aurier. El davanter senegalés va jugar 62 minuts en l’empat davant Togo (1-1) i va ser titular, jugant 59 minuts en la victòria davant la República de Congo (2-0). També va eixir d’inici l’atacant neerlandés en el xoc davant Montenegro (2-2), mentre que Mandi va sumar els 90 minuts en el triomf algerià davant Djibouti (4-0). Finalment, Serge Aurier va disputar 86 minuts en la contundent victòria ivoriana sobre Moçambic (3-0).

No van jugar Samu Chukwueze i Pervis Estupiñán en els primers encontres de Nigèria i l’Equador en la present aturada de seleccions.

Els futbolistes grocs jugaran les següents trobades internacionals (horari peninsular espanyol):