Pau i Maria Colonques tornen a l’escola
Pau i Maria Colonques tornen a l’escola
||||||

Els futbolistes groguets visiten el CEIP Pascual Nácher de Vila-real gràcies a la iniciativa d’Endavant Club Groguet

Els jugadors del Villarreal CF Pau Francisco Torres i Maria Colonques van tornar a l’escola per un dia. Els vila-realencs van visitar el CEIP Pascual Nácher de Vila-real gràcies a la iniciativa d’una ‘Estrella al Teu Cole’ del projecte Endavant Club Groguet. Al centre, els futbolistes es van divertir i van compartir les seves millors anècdotes tant dins com fora de la pista de joc. Es dóna la casualitat que el CEIP Pascual Nácher de Vila-real és el centre educatiu en què es va formar Maria Colonques, de manera que la jugadora del Femení A ha reviscut moments inoblidables de la seua infància.

Els alumnes de l’escola vila-realenca van poder conèixer els seus ídols. Pau i Maria es van sotmetre a una distesa i entretinguda roda de premsa amb els xiquets, que van agafar el micro i van exercir de periodistes per un dia. Per si fos poc, els joves estudiants es van fer amb l’autògraf dels groguets, que també van posar en una foto de grup per al record.

La iniciativa ‘Una Estrella al teu Cole’, integrada dins d’Endavant Club Groguet, compta amb un ampli recorregut en les últimes campanyes. Aquest curs, Carlos Bacca i Maria Sanjuán van assistir a l’Avel·lí Corma de Moncofa; Manu Trigueros i Naiara Ves van visitar el CEIP José Soriano de Vila-real; Sergio Asenjo i Nazaret Segura el Col·legi Liceu de Benicàssim; i hui ha estat el torn de Pau i Maria Colonques al CEIP Pascual Nácher de Vila-real.

D’ara endavant els futbolistes del Villarreal i les jugadores del Femení A acudiran a diferents centres escolars per conèixer als més xicotets. A més de les visites dels futbolistes groguets, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de forma gratuïta d’un entrenament dirigit pels tècnics de la #CanteraGrogueta i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.