skip to content
Patir i gaudir en el derbi
Patir i gaudir en el derbi
||||

Miguel Álvarez augura un “bonic partit” davant el CD Castellón (diumenge, 18.00 hores)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha assegurat que espera un partit molt intens contra el CD Castellón (diumenge, 18.00 hores). Malgrat això, el tècnic de Jaén creu que els seus jugadors han de gaudir del xoc: “Serà un partit molt bonic. Arribem amb la il·lusió de fer-ho bé i per descomptat guanyar. És un partit per gaudir. A Segona B no tots els dies tens la possibilitat de jugar en un camp com Castalia, amb tants espectadors”.

El xoc es disputarà a Castalia. “L’ambient serà difícil per a nosaltres, però al final es tracta de jugar a futbol i estic segur que els xavals van a fer-ho molt bé”, ha comentat.

Quant a l’anàlisi del rival, Miguel Álvarez adverteix del potencial albinegre: “Ens enfrontarem a un equip molt ben armat. És difícil ficar-li mà perquè té el bloc de l’any passat i els fitxatges són de nivell alt. M’agrada la proposta del seu entrenador. És un equip amb molts registres”.

Per escoltar les paraules de l’entrenador del Villarreal B només cal clicar al ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.