Part 5 Especial José Manuel Llaneza: Noms propis
Part 5 Especial José Manuel Llaneza: Noms propis
||||||

El vicepresident elogia algunes de les persones més especials de la seua trajectòria en el Villarreal CF

José Manuel Llaneza, en aquesta cinquena i última part de l’entrevista, obri el seu cor per complet a l’afició grogueta. El vicepresident groc, visiblement emocionat, elogia algunes de les persones més especials amb què ha compartit intensos i inoblidables moments al llarg dels seus 25 anys al Villarreal CF. Fernando Roig, Marcos Senna, Santi Cazorla i Bruno Soriano són alguns dels noms propis sobre els quals Llaneza parla de forma totalment sincera. Així mateix, es mostra molt agraït amb tot el que li ha brindat el Villarreal CF.

Llaneza va arribar al club de la mà de Pascual Font de Mora, que per aquell 1994 encapçalava la directiva groga. Economista de professió, Llaneza va entrar al club amb el càrrec de gerent del Villarreal CF. Més tard, passaria a ser conseller delegat i en el 2011 va ser nomenat vicepresident del club.

Amb José Manuel Llaneza a la directiva groga, el Villarreal CF s’ha consolidat en l’elit del futbol espanyol, ja que amb la temporada 19/20 ja seran 20 les campanyes del Villarreal CF a Primera Divisió. El Submarí ha aconseguit un subcampionat de lliga i ha jugat competició europea en 15 temporades (13 sense comptar la Copa Intertoto). En totes aquestes participacions, el Villarreal ha sigut capaç d’arribar a les semifinals de la UEFA Champions League a la 2005/2006, les semifinals de la Copa de la UEFA a la 2003/2004 i les semifinals de la UEFA Europa League en les temporades 2010/2011 i 2015/2016.

Per commemorar aquests 25 anys de José Manuel Llaneza al club, Villarreal TV ha elaborat un especial dividit en cinc parts que ja es poden veure.

Les cinc parts de l’especial #Llaneza25anys són les següents:

  1. La seua arribada al Villarreal CF.
  2. Els moments més recordats.
  3. Els fitxatges.
  4. Anècdotes.
  5. Noms propis. 
Compartir.