Part 4 Especial José Manuel Llaneza: Anècdotes
Part 4 Especial José Manuel Llaneza: Anècdotes
||||||

El vicepresident rememora els moments més curiosos de la seva trajectòria en el Villarreal CF

José Manuel Llaneza repassa, en aquesta quarta part de l’entrevista, alguns dels moments més curiosos viscuts al llarg dels 25 anys que suma al Villarreal CF. El vicepresident groc rememora un seguit d’anècdotes imperdibles per als aficionats del Submarí, com ara el terratrèmol que va viure a Cali o el que va fer per convèncer el ‘Vasco’ Arruabarrena perquè fitxés pel Villarreal CF.

Llaneza va arribar al club de la mà de Pascual Font de Mora, que per aquell 1994 encapçalava la directiva groga. Economista de professió, Llaneza va entrar al club amb el càrrec de gerent del Villarreal CF. Més tard, passaria a ser conseller delegat i en el 2011 va ser nomenat vicepresident del club.

Amb José Manuel Llaneza a la directiva groga, el Villarreal CF s’ha consolidat en l’elit del futbol espanyol, ja que amb la pròxima temporada 19/20 ja seran 20 les campanyes del Villarreal CF a Primera Divisió. El Submarí ha aconseguit un subcampionat de lliga i ha jugat competició europea en 15 temporades (13 sense comptar la Copa Intertoto). En totes aquestes participacions, el Villarreal ha sigut capaç d’arribar a les semifinals de la UEFA Champions League a la 2005/2006, les semifinals de la Copa de la UEFA a la 2003/2004 i les semifinals de la UEFA Europa League en les temporades 2010 / 2011 i 2015/2016.

Per commemorar aquests 25 anys de José Manuel Llaneza al club, Villarreal TV ha elaborat un especial dividit en cinc parts que es podran veure al llarg dels pròxims dies. Les quatre primeres ja estan disponibles.

Les cinc parts de l’especial #Llaneza25anys són les següens:

  1. La seua arribada al Villarreal CF
  2. El moments més recordats
  3. Els fixatges
  4. Anècdotes.
  5. Noms propis. 
Compartir.