skip to content
Paola Soldevila, polivalència fins a 2023
Paola Soldevila, polivalència fins a 2023
||||

La central catalana signa la seua continuïtat amb el Villarreal Femení

El Villarreal CF i Paola Soldevila de la Pisa (07/12/1996, Porrera, Tarragona) han aconseguit un acord de renovació perquè la central catalana continue vestint l’elàstica ‘grogueta’ durant la pròxima temporada. D’aquesta manera, Soldevila continuarà vinculada al Villarreal CF fins al 30 de juny de 2023.

La jugadora catalana va arribar a les files del Villarreal Femení en la present campanya, destacant per la seua polivalència gràcies a la seua capacitat per a jugar tant de central com de migcampista, donant equilibri al joc de les ‘groguetes’ en el centre del camp. En la primera temporada del Villarreal Femení en la màxima categoria del futbol femení nacional, Soldevila ha sigut la jugadora més utilitzada per Sara Monforte. Cal destacar que la catalana ha disputat els 30 partits de lliga, sent titular en 28 d’ells, i disputant un total de 2.546 minuts.

La central catalana es converteix així en la desena jugadora del Villarreal Femení de cara a la temporada 2022/23. A Paola Soldevila cal sumar els noms de Tere Morató, Sheila Guijarro, Lara Mata, Irene Miguélez, Vera Rico, Elena de Toro, Belén Martínez, Yenifer Giménez i María Cienfuegos.

Compartir.