skip to content
Paciència i fidelitat a l’estil
Paciència i fidelitat a l’estil

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, adverteix que no serà gens senzill doblegar el Getafe

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha assegurat aquest migdia que el seu equip ha de tindre molta paciència per doblegar aquest diumenge al Getafe CF a l’Estadi de la Ceràmica (12.00 hores): “El Getafe és un dels equips que millor es troba. És un rival molt difícil. És el tercer millor equip defensant, de manera que costa molt fer-los gol. És un conjunt amb les idees claríssimes que aprofita molt bé els errors del rival i a més els provoca”.

Per Calleja, el camí a seguir és clar: “Hem estudiat molt al Getafe. Sabem que costarà molt obrir la llauna. Cada jugada per a ells és l’última i els seus jugadors van al límit. És un equip que també sap fer faltes tàctiques i aturar el joc. Estem mentalitzats per l partit que ens trobarem. Hem de tindre paciència i tindre profunditat per obrir una de les millors defenses de LaLiga”.

La fidelitat a l’estil de joc del Submarí pot ser clau. “Hem de jugar al que sabem, intentant donar continuïtat al joc. Després ja serà l’àrbitre el que determine si és falta o targeta segons l’acció. Ens hem de centrar en el que depenga de nosaltres. Hem de potenciar la nostra manera de jugar i a més ser més eficaços en les dues àrees”, ha afirmat Calleja.

Finalment, el tècnic madrileny va recalcar la importància del compromís: “Per a nosaltres és una final i així ens la prenem. Ens enfrontem a un rival directe i hem de guanyar”.

 

Compartir.