Placeholder canvas
Pacheta: “Estic orgullós de la reacció”
Pacheta: “Estic orgullós de la reacció”

L’entrenador del Villarreal assegura que l’equip “està patint molt” per l’obligació de guanyar

El tècnic del Villarreal CF, José Rojo Martín ‘Pacheta’, ha assegurat que se sent molt orgullós de la reacció del seu equip per a remuntar davant el Maccabi Haifa (1-2) en un partit molt complicat per als grocs. “Vam començar amb un control de partit bo. Estem patint molt. No estem gaudint. Hem de guanyar per obligació. No vam encertar en les ocasions de gol i vam acabar angoixats. Vam saber reposar-nos i em sent orgullós de la reacció dels jugadors. No passa res per errar, cal ser valents. Gaudir no està renyit amb la responsabilitat. Podríem haver fet bastants més gols dels que hem fet. Al final aconseguim la victòria que ens col·loca amb sis punts”, va comentar.

Per al preparador burgalés, l’equip ha de continuar millorant: “Cal ser conscients dels errors que cometem. Cal acabar més les jugades sent incisius. Els gols van arribar per fora trencant a l’espai. Tenim detectats els problemes, però ens està costant arreglar-los”.

Per a finalitzar, Pacheta va recalcar que l’equip està patint per a traure els partits endavant: “Els penals fallats són situacions puntuals que se solen donar quan ve torçada la cosa. Al final ho vam arreglar amb dues accions fantàstiques. El sofriment va ser tremend. Aquestes victòries saben bé, però les gaudeixes poc”.

Compartir.