skip to content
Pablo Solé, un argentí molt ‘groguet’
Pablo Solé, un argentí molt ‘groguet’
||||

Aquest aficionat ‘groguet’ nascut a Córdoba, Argentina, segueix al Submarí Groc des de l’any 2000 i somia amb visitar algun dia l’Estadi de la Ceràmica.

Pablo Solé és un aficionat argentí del Villarreal que segueix al conjunt ‘groguet’ des de l’any 2000, quan tan sols tenia 13 anys. L’arribada de jugadors argentins a l’equip com Cagna, Schelotto o Marioni durant la temporada 2000/2001, va ser la raó per la qual Pablo va començar a interessar-se pel conjunt ‘groguet’. Des de llavors, Pablo assegura no perdre’s ni un sol partit del Submarí: “No em perd cap partit. Les meues activitats diàries, les meues reunions familiars o amb amics i els meus horaris de treball s’organitzen depenent de si n’hi ha partit”. “Recorde que a l’any 2006 estava jugant un torneig de tennis i jugava els quarts de final el mateix dia i horari que jugava el Villarreal contra el Maribor. Vaig tindre que abandonar el torneig”, assenyala.

Qüestionat sobre què és allò que més li agrada del club, Pablo Solé, psicòleg de professió, respon: “La coherència que hi ha en el treball per part de tots els que formen part del Villarreal, el seu estil de joc definit i sostingut durant tants anys, la cura per l’economia, el valor que se li dona a la pedrera i els fitxatges que realitzen cada any”.

La seua passió pel Villarreal fa que Pablo no es perda ni un sol matx del Submarí, malgrat la distància. “Intente veure els partits per la televisió si els donen i sinó per l’ordinador”, explica i afig la següent anècdota: “Vaig estar un mes sencer sense Internet ni servei de cable. Coincidia amb els quarts de final de l’Europa League i, pel COVID, els bars estaven tancats, per la qual cosa em vaig anar a la plaça del poble on hi havia Wi-Fi gratis i el vaig veure des d’allí amb el meu telèfon”.

Sobre quin és el seu millor record com a aficionat ‘groguet’, Pablo Solé admet: “Els meus millors records sent aficionat del Villarreal són el partit de Champions davant l’Inter amb el gol d’Arruabarrena i la final de l’Europa League quan, per fi, el futbol va ser una mica més just amb un equip que ja mereixia guanyar una cosa gran”.

Finalment, l’argentí ‘groguet’ destaca també que jugadors com Riquelme, Cazorla, Rossi i Marcos Senna són els seus jugadors favorits en la història del Villarreal i Manu Trigueros de la plantilla actual, al qual somia veure algun dia en directe i complir així un somni que encara té pendent: veure per primera vegada al Villarreal en directe des de l’Estadi de la Ceràmica per a poder així conéixer el feu groc.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around The World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.