Or pur (1-0)
||||||

El Villarreal s’imposa al Getafe gràcies a un solitari gol del jove Yeremy

Una victòria importantíssima. El Villarreal es va imposar al Getafe a l’Estadi de la Ceràmica en un partit molt igualat que es va decantar del costat groc gràcies a un solitari gol del jove Yeremy (1-0). El triomf permet que el Submarí acabe la jornada 34 en la sisena posició.

Unai Emery va canviar diverses peces en el seu esquema habitual de joc. Funes Mori, Estupiñán i Raba van entrar en l’onze titular davant el conjunt madrileny.

La primera part va ser extremadament parella, per la qual cosa les ocasions clares de gol brillaven per la seua absència. Amb el joc travat contínuament, les interrupcions estaven a l’ordre del dia.

Malgrat que el conjunt visitant creava sensació de perill, les millors oportunitats van ser per als grocs. Primer, amb un gol anul·lat a Chukwueze per un clar fora de joc. Alcácer va pentinar la pilota i el nigerià estava en posició avançada (m. 31).

Fregant el temps de descans va arribar una nova ocasió per al Submarí. Aquesta vegada va ser Capoue el que va provar fortuna en empalmar la pilota en la frontal de l’àrea en posició d’escorç. El seu xut va arribar lentament a la porteria de Getafe i va obligar a David Soria a realitzar una magnífica estirada.

La segona part va començar amb esglai. Mata va marcar després d’un xut d’Arambarri, però el punt de Getafe va ser anul·lat per fora de joc del davanter.

A l’hora de joc, Emery va realitzar tres canvis amb la intenció de revitalitzar les accions ofensives dels grocs. Van saltar al camp Gerard, Bacca i Coquelin. Poc més tard va ser el torn de Yeremy. Precisament el jove groc va ser l’encarregat d’inaugurar el marcador. Gerard va pentinar una pilota llarga, Bacca va realitzar una passada interior per a Yeremy i el ‘30’ es va escapar del seu parell amb habilitat per a soltar un tremend xut creuat que es va colar en la porteria del Getafe. Golàs que val el seu pes en or.

Els minuts finals van ser no aptes per a cardíacs. El Getafe va recercar l’empat, però el Submarí va resistir per a sumar tres punts fonamentals.

El pròxim compromís del Villarreal serà el dijous contra l’Arsenal FC en la volta de semifinals de la UEFA Europa League que es jugarà en el Emirates Stadium de Londres (21.00 hores). Una altra batalla.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Asenjo; Mario Gaspar, Funes Mori, Pau, Estupiñán; Capoue, Parejo (Coquelin, m. 60); Chukwueze (Yeremy, m. 68), Raba (Gerard, m. 60), Moi Gómez (Baena, m. 92); i Paco Alcácer (Bacca, m. 60).

Getafe CF: David Soria; Damián, Djené, Timor, Olivera; Iglesias (Aleñá, m. 68), Arambarri (Take, m. 83), Maksimovic, Cucurella; Mata i Ünal (Ángel, m. 76).

Gol: 1-0. Min. 79: Yeremy.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Groga al local Funes Mori i als visitants Cucurella i Maksimovic.

Incidències: partit corresponent a la jornada 34 de LaLiga disputat a l’Estadi de la Ceràmica.