Oftalvist cuida la vista del Submarí
Oftalvist cuida la vista del Submarí

VILLARREAL CF

Jaume Costa i Mateo Musacchio es sotmeten a un exhaustiu examen oftalmològic a la clínica de València

Els futbolistes del primer equip Jaume Costa i Mateo Musacchio s’han sotmès a un examen oftalmològic a la clínica Oftalvist a València. Els jugadors del Submarí han acudit a la cita mèdica per a la prevenció dels seus ulls i la cura de les seues habilitats visuals, tan importants en l’exercici de la seua pràctica esportiva professional. Durant la visita, els futbolistes van estar acompanyats del metge del primer equip, Pablo Vera, així com de l’oftalmòleg de la clínica Oftalvist, Francisco Pastor.

L’exhaustiu examen oftalmològic va consistir en una prova d’agudesa visual, un mesurament de la pressió intraocular amb tonòmetre d’aire sense contacte i una topografia corneal per tal d’estudiar la morfologia de la còrnia amb més detall amb dos tipus d’equipaments. A més, als futbolistes grocs també se’ls va realitzar una Tomografia de Coherència Òptica (OCT), un sistema de diagnòstic per imatge imprescindible en la consulta moderna per avaluar amb gran precisió l’estructura de la retina, així com del nervi òptic amb l’objectiu de descartar dany glaucomatós. Finalment, també es van sotmetre a una OCT de còrnia.

En els esportistes és molt important tenir una bona agudesa visual. A més de l’estàtica, també cal cuidar una correcta visió dinàmica i perifèrica, ja que els futbolistes requereixen un major grau d’atenció visual per a la més ràpida i eficaç resposta davant els múltiples estímuls als quals se sotmeten. A més, en el futbol el contacte amb la pilota és inevitable pel que pot existir risc de lesions.

Sobre Clínica Oftalvist

El grup, articulat per més de 70 oftalmòlegs súper especialitzats a tot Espanya, amb més de 420.000 pacients atesos fins ara des de 1995, dedica especial atenció a la investigació, prevenció, diagnòstic i cura integral de la visió, així com a avançats tractaments làser per a la cirurgia de miopia, hipermetropia i astigmatisme, de cataractes, així com patologies de vitri i retina, incloent les alteracions maculars, amb les més punteres tècniques d’exploració i diagnòstic per assolir alts graus de satisfacció en els resultats.

Compartir.