skip to content
Nules brillarà davant el Betis
Nules brillarà davant el Betis
||||

La localitat serà protagonista d’Endavant Província abans i durant el partit d’aquest divendres a l’Estadi de la Ceràmica

El projecte Endavant Provincia promocionarà Nules aquest divendres a l’Estadi de la Ceràmica. La localitat castellonenca aprofitarà el duel de LaLiga davant del Real Betis per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials entre l’afició grogueta.

El Villarreal ha preparat un seguit d’activitats perquè la gent que assisteixi al partit puga gaudir i conèixer al màxim els encants de Nules. El menú del dinar oficial de directives estarà elaborat pel Restaurant Cafo’s. A la mateixa assistirà l’alcalde de Nules, David García, que també presenciarà el partit a la llotja VIP de l’Estadi de la Ceràmica.

Està previst que al voltant de mig miler d’aficionats de Nules assisteixin al partit en directe a les grades del feu groc convidats pel club. A més, en la prèvia i al descans del partit contra l’equip andalús, la Banda Artística Nulense, composta per 40 músics i dirigida per Toni Reyero, interpretarà diverses peces.

Endavant Província va sorgir amb un clar objectiu: promocionar el turisme a la província de Castelló. El Villarreal CF, per iniciativa pròpia, va voler unir esforços i col·laborar per impulsar l’activitat econòmica i cultural de la província, un dels motors bàsics de l’economia, difonent els seus productes, esdeveniments i destinacions més representatius.

Per això, l’entitat ofereix tots els mitjans que estan al seu abast per fomentar la promoció turística d’una població determinada en cada partit que es disputa a l’Estadi de la Ceràmica. D’aquesta manera, el club es converteix en ambaixador de la província en la màxima categoria del futbol espanyol, expandint encara més els seus horitzons amb la presència d’aficionats estrangers.

El club també posa a disposició de cada municipi els seus diferents mitjans de comunicació oficials per a la promoció al llarg de tota la setmana, així com videomarcador durant el partit. Aquest divendres toca gaudir coneixent Nules. Endavant!

Compartir.