Nous campions en el ‘3×3 Groguet’
Nous campions en el ‘3×3 Groguet’
||||

El prebenjamí del Andiamo Vila-real i el benjamí del CD Salesianos de Burriana han triomfat en la prèvia del xoc davant el Atlético de Madrid

El Torneig ‘3X3 Groguet’ ha celebrat aquesta vesprada la seua cinquena jornada de la temporada en la qual han participat els equips benjamins i prebenjamins del CD Salesianos de Burriana, CF Rafalafena i Andiamo Vila-real. Després d’una vibrant successió de encontres, va triomfar, en categoria prebenjamí, el grup Gerard del Andiamo Vila-real, que va superar al grup Chukwueze del mateix club per 6-3.

En benjamins, també es va proclamar campió el Grup Gerard, però del CD Salesianos de Burriana, que va superar al Grup Iborra del mateix club per 6-4.

Com a colofó, els guanyadors han tingut la seua medalla de campió de la jornada i s’han pogut fotografiar amb l’11 inicial del primer equip del Villarreal CF just abans del partit contra el conjunt madrileny.

Cada jornada hi haurà un guanyador per categoria i al final de temporada es farà la jornada final amb els campions de cada jornada, amb la gran final en el descans d’un partit del primer equip del Villarreal CF.

Compartir.