Nou campions en la Cantera Grogueta
||||

Quasi una desena d’equips grocs ja s’han alçat amb el títol de lliga aquesta temporada

La Cantera Grogueta ja té als seus nou primers campions de la temporada 21/22! Cadet A, Infantil B, Aleví A, Aleví B, Benjamí A, Benjamí F, Mini A, Mini B i Femení D són els equips del futbol base groc que han pogut alçar el trofeu del campionat regular en la present campanya.

En els equips de futbol 11, l’Infantil B ha guanyat la Lliga Preferent de la seua categoria, ja conclosa, amb 63 punts, un més que el CD Roda B, el seu gran rival durant tot el torneig, i havent guanyat 19 de 26 partits, dels quals només ha perdut un. El Cadet A se va fer amb el títol la passada jornada després de véncer per 0-4 al Fundació Valencia CF a Paterna quan resta una jornada de la Lliga Autonòmica. Els groguets s’enfrontaran al segon classificat, el Valencia CF, però ja amb el premi del primer lloc aconseguit gràcies a les seues 13 victòries en els 17 partits de la segona fase.

En el futbol 8, són sis els equips campions dels seus respectius campionats. Dos alevins (A i B), dos benjamins (A i F) i dos prebenjamins (A i B) han sigut els més regulars quant a victòries en les seues lligues i han tancat la temporada de la millor manera; celebrant un títol.

A més, el Femení D va guanyar la seua lliga el mes d’abril passat i va consumar l’ascens de categoria amb molta antelació en la seua primera temporada en el futbol sènior.