skip to content
Normes per presenciar el Villarreal B-Atlético Levante
Normes per presenciar el Villarreal B-Atlético Levante
||||

Els abonats hauran d’omplir un formulari prèviament al web del club i accediran al Miniestadi amb un codi QR

Torna el públic als partits al Miniestadi de la Ciutat Esportiva. El Villarreal CF, seguint la normativa legal vigent de la Generalitat Valenciana, habilitarà la graderia de Preferència del feu del filial groc per al xoc que disputarà aquest dissabte el Villarreal B contra l’Atlético Levante (12.00 hores). A causa de la normativa actual per la pandèmia del COVID-19 en la Generalitat Valenciana, l’afluència màxima permesa en tot el Miniestadi serà de 400 persones entre jugadors, tècnics, directives, personal d’ambdós clubs, mitjans de comunicació i aficionats.

Per poder presenciar en directe el partit, els aficionats han de ser abonats del Villarreal CF d’aquesta temporada 2020-2021 i sol·licitar prèviament un codi QR a través del web de club. Per fer-ho, hauran d’omplir un senzill formulari i acceptar les condicions d’accés al recinte. El codi QR s’assignarà a titular de l’abonament no podent assistir una altra persona en el seu lloc.

L’accés dels abonats al Miniestadi serà exclusivament a la zona de Preferència i es realitzarà per la porta destinada habitualment a l’afició visitant, situada al pàrquing situat en Camí Miralcamp des 45 minuts abans de l’hora d’inici de partit. El Villarreal CF disposarà de lectors de codi QR a l’entrada per poder accedir a la instal·lació. Els seients estaran senyalitzats per respectar la distància social mínima de 1,5 metres i serà obligatori l’ús de mascareta.

L’afició quedarà situada a la grada de Preferència, mentre que Tribuna estarà reservada per a personal d’ambdós clubs, directives i mitjans de comunicació.

La disponibilitat dels codis QR seguirà l’ordre d’inscripció, de manera que en el moment en què s’esgoten les localitats ja no es podran generar més.

Per aconseguir el codi QR, els abonats hauran d’omplir el següent formulari: ACCÉS VILLARREAL B-ATLÉTICO LEVANTE.

Compartir.