skip to content
“Només pensem en guanyar”
“Només pensem en guanyar”

Unai Emery ha assenyalat que el Granada CF és un equip competitiu i amb capacitat per a adaptar-se a les circumstàncies del partit

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el Granada CF d’aquest dimecres en l’Estadi de la Ceràmica (21.30 hores).

El Granada, un equip dur i competitiu

“És un equip competitiu que tindrà un pla de partit adaptant-se al que puguem oferir i al que ells tinguen capacitat de donar. És un conjunt camaleònic, que s’adapta molt bé a les circumstàncies. Són capaços d’emprar el joc directe o fabricar accions més llargues i a partir d’ací progressar”.

Les virtuts del rival

“Ells defensivament són molt forts. És un equip que es maneja molt bé en les transicions. Tenen jugadors per a córrer i jugar a l’espai. També manegen moltes variants per a jugar per bandes com per dins”.

La clau del partit

“La clau estarà en el fet que en els 90 minuts siguem capaços d’imposar el nostre estil i guanyar els duels individuals i impedir que puguen plasmar el seu pla de partit”.

Mentalitat guanyadora

“Pensem a sumar els tres punts. Demà volem guanyar i a poder deixar a un rival directe com el Granada a més distància en la classificació”.

Continuïtat a la bona faena i autoexigència

“Portem un camí amb bones sensacions. Treballem en una idea consolidada, però que té marge de millora. Estem vius en les tres competicions. En LaLiga hem de mantindre una regularitat. Ens sentim còmodes on estem, però se’ns han escapat alguns punts. Els empats ens han penalitzat més del que ens haguera agradat”.

La il·lusionant i competida lluita per Europa

“No podem renunciar a la lluita per la Champions League. És una motivació i ens il·lusiona molt. Volem ser aspirants, malgrat no ser els favorits per a estar entre els quatre primers. Si trobem el nostre màxim nivell, competirem per aquestes places. També volem fer camins bonics en la Copa del Rey, la UEFA Europa League. Tenim ganes de gaudir de les tres competicions”.

Compartir.