“Només pensem a guanyar i classificar-nos”
“Només pensem a guanyar i classificar-nos”

Marcelino aposta per reforçar la confiança amb un nou triomf davant un Panathinaikos “acostumat a guanyar”

L’entrenador del Vila-real CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el Panathinaikos, corresponent a la jornada 5 de la UEFA Europa League.

El tècnic asturià ha analitzat amb detall al conjunt grec: “Espere un partit complicat. És un equip acostumat a guanyar. És competitiu i juga amb jugadors experts. Té una idea clara de com juga i mai es dona per vençut”.

En la mateixa línia, l’entrenador de Villaviciosa ha marcat el rumb per a tractar d’aconseguir el triomf: “Hem d’afrontar el partit amb l’objectiu de guanyar en ment. Juguem a casa, hem de crear oportunitats i ser solvents arrere. Venim encaixant molt i volem parar eixos números negatius que ens estan llastrant i després recuperar la determinació per a aconseguir fluïdesa en el joc i estar més prop de guanyar”.

Així mateix, Marcelino ha reconegut que no hi haurà una revolució en l’onze inicial davant el combinat grec: “Hem tingut temps fins ara per a treballar. A partir de demà ja no ho tindrem. Venim del descans de l’aturada i no tanta càrrega. No farem moltes rotacions. Guanyar suposa quasi classificar-nos matemàticament. El que pugues fer hui no ho deixes per a demà. No vull dir que anem a guanyar, però és un equip que és complicat de derrotar i no podem girar. Juguem en el nostre camp i volem guanyar i sumar els tres punts que pràcticament ens classificarien”.

Finalment, el preparador groguet ha subratllat la necessitat de tindre mentalitat guanyadora: “Li donem la màxima importància sempre al pròxim partit. Això ens fa acostar-nos a la victòria independentment del rival i la competició. Hem de ser guanyadors i tindre eixa mentalitat per a estar prop de guanyar. Vinc a un club amb tres entrenadors. No és l’habitual i ara hem de recuperar la normalitat i refer-nos al més prompte possible”.

La convocatòria del partit contra el Panathinaikos:

Compartir.