skip to content
“Només pense en millorar cada dia”
“Només pense en millorar cada dia”

ACF FOTOGRAFIA

Pablo Íñiguez confessa que treballarà dur per a poder formar part de la primera plantilla

Pablo Íñiguez, el jove jugador del planter que ha tornat al Villarreal aquesta temporada després de la seua cessió al Girona FC, ha destacat avui que, siga el que siga l’equip en el qual vaig a militar, l’únic objectiu és ser cada una mica millor. “Quan em van dir que volien que tornara a fer la pretemporada amb el primer equip em vaig posar molt content. La idea és alternar la primera plantilla i el filial, però solament pense intentar millorar cada dia i en cada entrenament. He treballat en les vacances i crec que estic realitzant una bona temporada. A més estic bé amb el míster i els companys i intent aprendre i escoltar dels que ja porten molt temps”.

El zaguero valencià està disposat a donar el millor de si, tant amb el filial com amb els de Marcelino García Toral. “Sóc molt jove i ací hi ha grans jugadors dels quals es poden aprendre moltes coses, tant en la meua posició com en unes altres, però sóc conscient que és complicat jugar. He d’estar preparat, acumular minuts amb el filial i tratar d’estar preparat per si un dia he de participar amb la primera plantilla del Villarreal”.

Íñiguez, a més, ha recalcat que totes les etapes d’un futbolista són vitals per a aprendre. “Crec que sempre cal posar-se metes i objectius. Els anys en els quals vaig jugar en Segona Divisió B van ser d’aprenentatge perquè tampoc és una categoria senzilla. La meua meta enguany també és intentar que el filial siga el més competitiu possible. Pense que cal fer un pas avant, intentar ajudar als jugadors joves que pugen perquè sé que no és fàcil i treballar sempre amb il·lusió”.

Finalment, el defensa ha reconegut el treball que realitza el club en les categories del futbol base. “El Villarreal en aquest sentit és un dels clubs més importants d’Espanya. Per què no vas a optar per jugadors del planter si donen el nivell, són competitius i no resten a la primera plantilla? El club realitza un molt bon treball en les categories inferiors, i açò cal tenir-ho en compte”.

Compartir.