“No puc estar més feliç”
“No puc estar més feliç”

ACF FOTOGRAFÍA

El meta agraeix al club la confiança dipositada i es mostra il·lusionat en la seua nova etapa

Entusiasmat. El porter Sergio Asenjo, que ha tancat el seu fitxatge pel Villarreal per a les pròximes cinc temporades, es va mostrar feliç després de tancar-se l’acord entre el Submarí i l’Atlético de Madrid. El palentí (28 de juny de 1989) ha destacat que la seua única idea ha sigut continuar en tot moment, a més d’agrair l’aposta que el club ha fet pel seu fitxatge: “Sempre ho he dit des que vaig arribar: el Villarreal era la meua única opció. No puc estar més feliç. Només puc estar satisfet i agraït perquè tot haja eixit bé i pot començar una nova etapa ací. La decisió estava clara no ara, sinó des de fa temps i era la de quedar-me ací. El club ha fet un esforç perquè jo seguisca –que jo agraïsc de cor- i ara he de retornar aqueixa confiança que ha dipositat en mi”.

Asenjo també ha assenyalat que el bon ambient també ha sigut determinant per a seguir apostant pel Villarreal. “Al principi és normal que et coste una mica aclimatar-te, però el tracte ha sigut immillorable i açò ho facilita molt. Des del primer dia he sentit l’afecte dels meus companys, de tota la gent del club, de l’afició del Madrigal i m’he sentit com en la meua casa des que vaig posar el primer peu en aquest club”.

El ja meta groc, a més, ha explicat que tant ell a nivell com l’equip s’enfrontaran enguany a un bonic repte com és el d’estar a Europa, un objectiu per al qual el Submarí està plenament preparat. “Estic molt il·lusionat amb aquesta nova temporada a la qual se li suma un repte més: classificar-nos i jugar la pròxima edició de l’Europa League. La nostra il·lusió és fer una temporada tan bona com l’última i és un repte que volem afrontar. Crec que l’equip està preparat per a fer-ho bé i tots tenim el mateix repte en ment, encara que caldrà treballar molt per a aconseguir-ho”.

Compartir.