“No pots deixar que el Barça se senta còmode”
“No pots deixar que el Barça se senta còmode”

ACF FOTOGRAFÍA

Soldado, en una roda de premsa patrocinada per Sportium, repassa l’actualitat de l’equip

El davanter del Villarreal, Roberto Soldado, va repassar hui l’actualitat groga en una roda de premsa oferida per Sportium, patrocinador oficial de la Lliga: El punta del Submarí va parlar tant del partit contra el Barça com el nou rival d’Europa League, l’Sparta de Praga, o el seu moment personal. Per a Soldado, és fonamental que el Barça, que visita El Madrigal diumenge que ve (16.00 hores), no se senta còmode: “És difícil que el Barça no marque, encara que som un bloc sòlid. Però són els millors del món. No solament pel trident, sinó perquè va acompanyat d’un equip que fa un futbol excepcional. En El Madrigal han perdut grans equips i esperem que perden ells també. Contra els grans estem competint molt bé en El Madrigal. Dependrà de la intensitat i no cometre errors durant els 90 minuts. No cal deixar que se senten còmodes en cap fase del partit”.

A més, el valencià també va parlar de la potentíssima davantera blaugrana: “Neymar és un futbolista molt desequilibrant, amb espais és encara més vertical, però em quede amb un nou com jo, Luis Suárez. Sempre va amb instint de fer gol. Crec que és un dels grans davanters del món”.

A més, Soldado va repassar la bona trajectòria a Europa, que ara l’equip haurà de reafirmar en l’eliminatòria de cambres contra el Sparta de Praga. “Estem tenint un any molt regular i volem que continue. En l’Europa League ens estem mostrant sòlids, encaixant pocs gols i això és fonamental per a poder passar rondes. La pròxima eliminatòria no pot ser menys. Estem cansats després del viatge a Alemanya, però anímicament molt bé, pensem que ho anem a aconseguir”.

Pel que fa al seu moment personal, el davanter groc va assenyalar que li falta afinar punteria, encara que està sent un bon any. “Queda posar la guinda. Veure si podem agafar la plaça de Champions, però amb Sevilla i Athletic darrere no serà fàcil. A mi m’està costant una mica veure porteria. Tinc ocasions però no encert. Tant de bo els gols s’estiguen reservant per a aquests dos últims mesos”.

Compartir.