“No hem fet prou per a guanyar”
“No hem fet prou per a guanyar”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino creu que el Rayo, en un xoc complicat, va ser “superior”

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va explicar després de la derrota enfront del Rayo Vallecano que l’equip era conscient de la dificultat que suposarien els madrilenys, que es van mostrar més encertats que el Submarí. “Sabíem, i ho vam dir, que seria molt complicat perquè el camp estava irregular i perquè el rival venia molt necessitat. Nosaltres estàvem entre una semifinal de Copa i una eliminatòria d’Europa League. Si no jugues al mateix nivell d’intensitat i concentració que el rival, et pot succeir açò. Aquesta vegada vam perdre perquè el rival va estar més encertat que nosaltres malgrat tenir solament tres ocasions de gol. Vam poder fer més per a evitar els gols i també més per a marcar. No vam fer prou per a guanyar el partit”.

Per al tècnic del Submarí, la punteria va ser clau en aquesta ocasió: “Vam tenir dues ocasions molt clares per a posar-nos per davant i el rival s’avança en un córner aprofitant una situació molt mal resolta per la nostra banda. A partir d’ací tot es va posar més difícil i el Rayo va ser superior a nosaltres, per la qual cosa va guanyar de forma justa”.

Quant a les rotacions, l’asturià va explicar que fins ara han funcionat i que les considera necessàries, per la qual cosa mantindrà la mateixa dinàmica. “Canvis farem. Si estan ben quan guanyem, des del punt de vista del que volem, també estan ben quan perdem. No ens va a moure d’aquesta dinàmica un resultat advers perquè la Lliga és molt llarga. No tenim fons per a les tres competicions. Seguirem rotant. A partir d’ací pots guanyar o perdre”.

Compartir.