No et perdes la festa d’Endavant Benicarló!
No et perdes la festa d’Endavant Benicarló!

HOYOYO

La localitat del Baix Maestrat serà protagonista d’Endavant Provincia al duel contra l’Osasuna

Tot està preparat perquè comence la festa en honor de Benicarló aquest diumenge. La guinda del pastís tornarà a posar-se a El Madrigal davant deOsasuna (18.30 hores), on conclourà l’Endavant Província d’esta setmana. La celebració es durà a terme abans i durant el partit per mitjà de les habituals activitats i festejos.

El Villarreal CF durà a terme una sèrie d’activitats perquè la gent que assistisca a l’esdeveniment puga disfrutar i conéixer al màxim els encants de Benicarló. Després del menjar oficial de directives, arribarà la festa sobre les 16.30 hores. Hi haurà degustacions gratuïtes de menjar típic i productes locals, música en directe, carpes turístiques i diversió per als més menuts en forma de jocs.

A més, en la prèvia i al descans del partit contra l’equip navarrès, l’Associació Musical Ciutat de Benicarló interpretarà diverses peces. Cal destacar que la Graderia Solidària d’aquest partit estarà dedicada a AFA Castelló (associació de familiar amb malalts d’Alzheimer) i que 60 xiquets d’ASPANION i les seves famílies viuran el partit en directe convidats pel club.

L’agenda d’aquest diumenge és la següent:

  • 14.15 hores. Dinar oficial de directives i l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, al restaurant Entrelíneas d’El Madrigal. El menú anirà a càrrec del restaurant El Cortijo de Benicarló.
  • 16.30 hores. Arranca la festa en la ‘Fan Zone’ instal·lada en la contornada d’El Madrigal. Hi haurà degustacions gratuïtes de menjar típic i productes locals, música en directe, carpes turístiques i diversió per als més menuts en forma de jocs i altres passatemps. A més, cal destacar que en les mateixes carpes turístiques estarà instal·lat el lloc principal d’AFA Castelló amb voluntaris de l’associació, que repartiran fullets per a conscienciar sobre la malaltia de l’Alzheimer. Hi haurà també vidrioles solidàries per si els assistents volen fer un donatiu.
  • 17.00 hores. En la seu de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF hi haurà un tallador de pernil experimentat, Alfredo Rivas, per cortesia de la penya de Terol ‘El Torico Amarillo’. A més, també es podran degustar altres productes de Terol en la seu de l’APV.
  • 18.00 hores. Desfilada per la gespa d’El Madrigal de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, que està presidida per Carlos Sánchez.
  • 18.15 hores: Lliurament dels premis Endavant Benicarló a la llotja VIP del Madrigal.
  • 18.30 hores. Començament del partit. Està previst que l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, assistisca al partit en la Llotja VIP d’El Madrigal.
  • 19.15 hores. Descans del partit. El vídeo marcador d’El Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Benicarló. A més, hi haurà una segona desfilada per la gespa a càrrec de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, presidida per Carlos Sánchez.
Compartir.