skip to content
ASICS Penyagolosa Trails brilla amb força
ASICS Penyagolosa Trails brilla amb força

Més de 2.000 corredors de 40 nacionalitats han gaudit del fantàstic recorregut de la MiM i la CSP

La prova ASICS Penyagolosa Trails va celebrar dissabte passat una brillant edició, que va comptar amb més de 2.000 participants de fins a 40 nacionalitats que es van acceptar el desafiament de gaudir per les espectaculars senderes provincials pels quals transcorren la MiM i la CSP.

La icònica Marató i Mitja va celebrar, a més, la seua 25a edició en gran i acompanyada per 1.500 atletes arribats de tots els racons del planeta i amb una important afluència de públic local, que va assistir a donar ànim als participants. La cita va arrancar a les 6.00 hores i José Ángel Fernández ‘Canales’ i Gemma Arenas es van adjudicar el triomf després de més de 60 quilòmetres i 3.300 metres de desnivell positiu.

En la CSP, que va donar principi a mitjanit, van véncer Ramón Recatalá (natural de la Vilavella) i la francesa Camille Bruyas. La prova va comptar amb la participació de 600 valents corredors que van completar els 106 quilòmetres amb 5.600 quilòmetres de desnivell positiu.

Este prestigiós certamen forma part de les competicions del programa Endavant Esports, vertical del projecte de RSC i sostenibilitat del club, a través del qual es fomenta i impulsa l’esport d’elit de la província de Castelló.

Compartir.