Nerea Pérez, primer reforç per al Villarreal Femení
Nerea Pérez, primer reforç per al Villarreal Femení
||||

L’atacant alacantina apuntala el front d’atac de l’equip de Sara Monforte de cara a la seua primera temporada en la màxima categoria

El Villarreal Femení ha arribat a un acord amb Nerea Pérez, que vestirà com ‘grogueta’ la pròxima temporada 2021/22. L’atacant alacantina és el primer reforç del conjunt de Sara Monforte, que aquest curs afronta la seua arribada a la màxima categoria del futbol femení espanyol.

Desequilibri i talent per a jugar en Primera Divisió

Nerea Pérez Machado (Benidorm, 11/01/1994) és una jugadora amb experiència en Primera Divisió. Entre les seues principals qualitats, destaca la seua polivalència desborde i capacitat ofensiva. La futbolista alacantina arriba lliure després de jugar la passada campanya en el CD Santa Teresa, que ha descendit a Segona Divisió. Va recalar en el conjunt extremeny durant el mercat estival després de deixar el Levante UD després de nou temporades. Anteriorment, va jugar en el Colegio Alemán y en el Sporting Plaza Argel. A més, ha sigut internacional amb la Selecció Espanyola Sub-17 i Sub-19, amb les quals es va adjudicar medalles de bronze en el Mundial de Trinitat i Tobago i plata en l’Europeu de Turquia, respectivament.

Compartir.