“Necessitarem rendir a un alt nivell davant La Nucía”
“Necessitarem rendir a un alt nivell davant La Nucía”
||||

Miguel Álvarez ha posat l’accent en la necessitat de completar un gran partit davant el conjunt alacantí

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha assegurat aquest migdia que l’equip afronta l’encontre davant el CF La Nucía amb energies renovades (diumenge, 17.30 hores). El tècnic del filial groc ha destacat la transcendència del partit en l’Estadi Olímpic Camilo Cano: “És un partit molt important, ja que les jornades van passant i no podem deixar-nos més punts en el camí. Sabem que és un campionat i una categoria molt exigent, però això no és excusa. El diumenge eixirem a competir i intentar portar-nos els tres punts”.

El preparador de Jaén es va referir al conjunt rojillo com un dels més treballats: “La Nucia té molt bon equip malgrat que li han perjudicat bastant les lesions. És un club molt exigent i ben plantat, que lluitarà per estar el més amunt possible en la classificació. Ens farà patir i per això haurem de superar-los en intensitat”.

A més, Miguel Álvarez s’ha pronunciat sobre l’excel·lent labor que realitzen els tècnics en el futbol base del Villarreal CF: “Som conscients de què tractem a futbolistes molt joves. Si som capaços de gestionar emocionalment el que puga passar, estic convençut que molts tindran la seua oportunitat amb el primer equip. El més important és que arriben apoderats i amb la sensació que es poden quedar per sempre. És una satisfacció sensacional per a tots els que treballem en la Cantera Grogueta veure’ls debutar amb el primer equip”.

Compartir.